Asiasanat: ravinto
-
28.02.2022
Ravintoloita valvotaan säännöllisesti
Tiedätkö, kenellä on vastuu ravintolassa tarjottavasta ruoasta? Oikea vastaus on elintarvikealan toimija, jonka tulee huolehtia tarjottavien elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta….
-
11.02.2022
Ravintoloissa puutteita kylminä tarjottavien pakastevihannesten käsittelyssä
Kotkan ympäristöterveydenhuollon palveluyksikön ja Haminan terveysvalvonnan elintarvikevalvonnan näytteenottoprojektissa kävi ilmi, että tarjoilupaikoissa on puutteita kylminä tarjottavien pakastevihannesten käsittelyssä. Pakastevihannekset on…
-
25.05.2021
Vaka-blogi: Päiväkotien hävikkiruoka
Blogin kirjoittajana on tällä kerralla puhtauspalvelupäällikkö Leena Järvinen, joka tarkastelee päiväkotien ruokailua hävikkiruokaan liittyvän tuoreen tutkimuksen näkökulmasta. Päiväkotien hävikkiruokatutkimus Vuoden…
-
03.04.2020
Ohjeistus elintarvikealan toimijoille
Eduskunta hyväksyi hallituksen esityksen ravitsemisliikkeiden aukiolon väliaikaisesta rajoittamisesta koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ravintoloiden sisä- tai ulkotiloissa sijaitsevat…