Karhulan uimahalli avataan maanantaina poikkeusjärjestelyin, Katariinan uimahallissa alkaa samalla huoltosulku

Julkaistu 15.05.2024

Karhulan uimahalli avataan saunapalon jälkeen maanantaina 20.5. klo 12 neljän viikon ajaksi ennen noin vuoden kestävää peruskorjausta, joka alkaa 17.6. Uimahallin sauna- ja pesutiloissa on käyttörajoituksia.

Katariinan uimahallissa alkaa myös maanantaina 20.5. kahdesta kolmeen viikkoa kestävä huoltosulku hallin aukiolon turvaavia korjaustoimenpiteitä varten. Tavoitteena edelleen on, että Katariinan halli ja maauimala avataan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 1.6. Tämä varmistuu korjaustoimenpiteiden käynnistyttyä.

Karhulan hallissa saadaan kaikki allastilat sekä kuntosalit ja kahvila asiakkaiden käyttöön normaalisti. Miesten asiakastiloissa olleen saunapalon jäljiltä poikkeavat järjestelyt tarkoittavat sitä, että miesten pukutilat ja osa pesutiloista saadaan käyttöön ja saunominen on mahdollista hallin invasaunassa huomioiden tilojen koko. Naisten puolen sauna-, -pesu- ja pukutilat ovat käytössä normaalisti.

Hallin avautuessa maanantaina 20.5. paikalla oleva henkilökunta opastaa tilojen käytössä asiakkaita.

Keskiviikkona 15.5. hallilla suoritetun kaupungin toimitilahallinnon, liikuntapalveluiden ja terveystarkastajien katselmuksen perusteella hallin avaaminen kolmen viikon ajalle on em. tilajärjestelyin terveysturvallista. Asiakkaiden on hyvä kuitenkin huomioida, että joissakin osassa kiinteistön tiloja saattaa edelleen olla havaittavissa lievää ajoittaista savunhajua myös avaamisen jälkeen.

Karhulan uimahallin avaaminen mahdollistaa Katariinan hallin käytettävyyden varmistavat huoltokorjaukset ennen maauimalakauden alkua ja ennen Karhulan hallin isompaa korjaushanketta 17.6. alkaen.