Nuorisotila Welho

Kohtaamispaikka keskellä Karhuvuorta!

Nuorisotila Welho sijaitsee Karhuvuoren koulun sekä kirjaston kanssa samassa rakennuksessa. Päivisin tilamme ovat koulun ja kirjaston käytössä, mutta iltapäivisin ja iltaisin sama paikka toimii nuorisotilana.

Welhosta löytyy bilis- ja pingispöydät sekä erilaisia lautapelejä ihan uusista vähän vanhempiin. Welhossa voi halutessaan kokkailla, hengailla tai muuten vain tavata ystäviä. Ohjaajat ovat Welhossa nuoria varten.

Tärkeintä Welhossa on yhdessä oleminen ja tekeminen toisia kunnioittaen sekä kaikkia arvostaen. Toimintaa järjestetään pääasiassa nuorten aloitteesta niin, että kaikilla on mahdollisuus ja oikeus olla mukana toiminnan suunnittelussa sekä toteutuksessa.

 

Alakouluikäisten päiväleiritoimintaa Welhossa kesäkuun ajan!

Welhossa järjestetään päiväleiritoimintaa alakoululaisille 4.-28.6.2024 arkipäivisin kello 10-15. (Toimintaa ei järjestetä 21.6.) Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ja lapset voivat tulla ja lähteä, kun haluavat.

Lisätietoja ohjaajilta: Emmi Johansson 040 120 8676 ja Jonna Anttila 040 120 8755

 

Nuorten illat kesäkuussa:

Perjantai 7.6.

Keskiviikko 12.6.

Perjantai 14.6.

Keskiviikko 19.6.

viimeinen isojen kesäilta auki keskiviikkona 26.6. (Welho ei ole auki isoille perjantaina 28.6.)

Kesäkuun iltoina Welho on auki kello 17-21. Ensimmäinen aukiolotunti ollaan ulkona. Sateisella ja kylmällä säällä Welho on auki kello 18-21.

 

 

Welhoa voi seurata sosiaalisessa mediassa:

Facebook

Instagram

Snapchat: nutawelho