Syyslomaohjelmaa Merikeskus Vellamossa

Julkaistu 14.10.2024

Merikeskus Vellamossa on runsaasti kivaa tekemistä syyslomalaisille viikoilla 42 ja 43. Ohjelmassa on mm. upouusi Mikä-mikä-kaupunki-näyttely, Valtavat valaat -työpaja, satu- ja leikkituokioita sekä sokerina pohjalla Lasten Vellamo -tapahtuma.

Valtavat valaat -työpajaa lukuun ottamatta kaikki ohjelma on alle 18-vuotiaille maksutonta. Aikuiset pääsevät mukaan Merikeskus Vellamon pääsymaksun hinnalla 15/10 €, Museokortti tai Kaikukortti.

Poimintoja ohjelmasta:

Viikko 42

Piut paut pönötys! Tiistaina 15.10. avautuu Kymenlaakson museon uusi Mikä-mikä-kaupunki-näyttely lapsille ja heidän aikuisilleen. Se on iloinen ja värikäs sukellus tutunoloiseen kaupunkiin, jossa asiat tuntuvat kuitenkin olevan hullunkurisesti väärin päin.
Lue lisää näyttelystä täältä: https://www.merikeskusvellamo.fi/mika-mika-kaupunki/

Perheen pienet viihtyvät viikolla 42 myös satutuokion rauhassa tai Merivartiomuseon etsintätehtävän parissa. Ja lauantaina 19.10. viikko huipentuu perinteiseen Lasten Vellamo -tapahtumaan, jossa mm. askarrellaan, piirretään ja ihmetellään Itämeren ötökkäasukkeja.

Lue syyslomaviikon 42 koko ohjelma täältä: https://www.merikeskusvellamo.fi/syyslomaohjelmaa-koko-perheelle/

Viikko 43

Keskiviikkona 23.10. Suomen merimuseon järjestämässä Valtavat valaat -työpajassa tutkaillaan merten jättiläisiä tiedekasvatusta tekevän kuvataideopettaja Lauri Pitkäsen johdolla. Työpajan ikäsuositus on 6-13 vuotta, mutta mukaan saa tulla aikuinenkin. Osallistumismaksu 5 euroa sisältää ohjauksen ja materiaalit. Pajan kesto on 1,5 h. Tarjolla on kaksi samansisältöistä pajaa: klo 10.30-12 tai 13-14.30. Ilmoittautumiset 19.10. mennessä https://ssl.eventilla.com/valaat

Viikolla viihdytään myös satujen parissa, leikitään yhdessä lauantain leikkituokioissa ja tutustutaan Merivartiomuseoon omatoimitehtävän avulla.

Lue syyslomaviikon 43 koko ohjelma täältä: https://www.merikeskusvellamo.fi/syyslomaohjelmaa-koko-perheelle-2/