Kotkan Kaupunginteatterin Avoimet Ovet -tapahtuma lauantaina

Julkaistu 21.08.2024

Kotkan Kaupunginteatteri avaa ovensa suurelle yleisölle lauantaina 24. elokuuta 2024 klo 9.30–14. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua teatteriin monipuolisen ohjelman kautta.

Päivä käynnistyy klo 9.30 teatterin lippumyymälän huikeilla lipputarjouksilla, jotka ovat voimassa koko tapahtumapäivän ajan. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia lippuja syksyn esityksiin erikoishinnoin.

Teatterin kulissikierrokset alkavat klo 10, 11.45 ja 13.30. Noin 90 minuuttia kestävillä kierroksilla vieraat pääsevät kurkistamaan teatterin kulisseihin ja tutustumaan teatterin monipuoliseen toimintaan ja henkilöstön työskentelyyn. Kierroksille ennakkoilmoittautuminen alkaa klo 9.30 teatterin aulassa. Ilmoittautua voi klo 13.30 saakka.

Perheen pienimmille on tarjolla puuhaa koko päivän ajan teatteritalon yleisölämpiössä (2. krs.) klo 10–14, joten lapsiperheiden on helppo viettää päivä teatterin tunnelmassa.

Klo 11.15 avataan teatterin uusin tulokas, Bar Parvi, joka sijaitsee Naapurin parvella. Bar Parvi tarjoaa mukavat puitteet kahvitteluun ja virvokkeiden nauttimiseen. Bar Parvea ylläpitää Kotkan Teatterikerho ja se toimii esityskaudella anniskelukatsomona.

Teatterin Suurella näyttämöllä klo 12 esittelemme syksyn ohjelmiston. Tilaisuudessa kuullaan tekijähaastatteluja ja nähdään maistiaisia tulevista näytelmistä.
Esittelyssä uutuudet

  • Big Fish -kalajuttuja -musikaali ensi-ilta 21.9.
  • Patriarkka ensi-ilta 16.11.
  • Pikkujoulushow 27.11. alkaen

ja jatkavat

  • 26.9. alkaen Kriisistä kriisiin Ravintola Kairossa ja Täydellinen lauantai.
  • Esittelyssä nähdään myös lasten komedia ”Tohtori Zeiffal, Tohtori Zeigal ja virtahepo, jota ei koskaan saatu kiinni” Naapurissa jälleen 4.10 alkaen.

Lisäksi klo 13.15 alkaen Naapurissa järjestetään ”Kuka pelkää Virginia Woolfia?” -teosesittely. Mukana näytelmän ohjaaja Anna Viitala (vier.)

Ohjelmistoesittelyiden juontajina näyttelijät Eeva Hautala ja Ella Mustajärvi.

Yleisön iloksi Tohtori Zeiffal ja Hippo ovat yleisöä moikkaamassa klo 13.15-13.30. Tohtori Zeiffal jää seuraksemme klo 14 saakka.

Teatterin pihalla nautitaan livemusiikista, makkaranpaistosta ja tunnelmallisesta ulkoilmatapahtumasta, jossa on myynnissä virvokkeita ja arpoja. Teatterikerhon kahvio palvelee ulkotiloissa koko päivän.

Tervetuloa viettämään kulttuurintäyteinen päivä Kotkan Kaupunginteatterissa!

Tapahtuman verkkosivu Kotkanteatteri.fi/teatterimme-avoimet-ovet-tapahtuma