Kotkan Asuntojen uudet verkkosivut houkuttelevat asukkaaksi Kotkaan

Julkaistu 22.08.2024

Kotkan Asuntojen uudistetut verkkosivut on avattu. Uudistuksen tavoitteena oli, että sivusto vastaisi entistä paremmin asukkaiden, asunnon hakijoiden ja muuttajien kysymyksiin sekä houkuttelisi myös uusia muuttajia Kotkaan.

Kotkan eri asuinalueita esitellään sivustolla laajasti kuvin ja tekstein, tuoden esille asuinalueiden parhaita puolia, palveluja ja tärkeimpiä etäisyyksiä. Asuinalueet on jaettu kolmen eri teeman alle: saarielämän Etelä-Kotka, joenvarren Itä-Kotka ja luonnonläheinen Länsi-Kotka. Tavoitteena on esitellä merellistä ja luonnonläheistä Kotkaa niin nykyisille kotkalaisille kuin Kotkaan muuttamisesta kiinnostuneille.

Uutena lisänä verkkosivuilla on asiakkaiden puolelta paljon toivottu vapaiden ja vapautuvien asuntojen esittely. Palvelussa voi tutustua Kotkan Asuntojen kaikkiin taloihin ja asuntotarjontaan esimerkiksi kaupunginosan, vuokran määrän tai asunnon koon mukaan.

Uudistetulle sivustolle on myös koottu asukkaiden, hakijoiden ja muuttajien yleisimmät kysymykset helposti selattaviksi tietokorteiksi. Uutta on myös sähköinen vuokrasopimuksen irtisanomismahdollisuus. Asunnon hakeminen, hakemuksen uudistaminen ja vuokrasopimuksen allekirjoittaminen ovat onnistuneet sähköisesti jo muutaman vuoden ajan.

Sivustosta on toteutettu myös hieman suppeampi englanninkielinen versio, jossa kerrotaan tärkeimmät asumiseen ja asunnon hakemiseen liittyvät asiat.

Sivuston toteutti kotkalainen Riitta Korpipää / Digitoimisto Acqua yhdessä Kotkan Asuntojen kanssa. Yhtiön edellinen verkkosivu-uudistus tehtiin vuonna 2017.

Uudistettu sivusto löytyy osoitteesta Kotkanasunnot.fi