Meripäiviä juhlittiin neljä päivää auringonpaisteessa

Julkaistu 28.07.2024

Meripäivien juhlinnat ovat tältä vuodelta päättyneet. Järjestäjän näkökulmasta Meripäivät sujuivat hyvin, ja Kotkan keskustassa järjestetty kaupunkifestivaali kokosi runsaasti kävijöitä helteiseen Kotkaan. Lähes koko viikon kestänyt aurinkoinen sää sai ihmiset liikkeelle ja tapahtumassa oli kävijöitä hieman enemmän sateiseen edellisvuoteen verrattuna. Etenkin lauantai Meripäivillä oli vilkasta heti aamusta alkaen. Runsas kävijämäärä aiheutti sen, että ruuhkaisimpina aikoina tapahtumapaikat olivat hetkittäin täynnä. Myös puistoalueet keräsivät paljon juhlijoita, eikä helteen tuomilta lieveilmiöiltä vältytty.

Maksullisista konserteista The Day Events Meripäivät -tapahtuma oli loppuunmyyty, samoin Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit pidettiin lähes loppuunmyydyille katsomoille. Myös Lasten Meripäivillä oli vilkkaasti iloisia pieniä juhlijoita koko tapahtuman ajan.

Järjestäjä haluaa kiittää kaikkia tapahtuman mukana olleita toimijoita, yhteistyökumppaneita ja tapahtumakävijöitä. Ensi vuonna Meripäivät järjestetään 23.–26.7.2025. Tapahtumapaikasta ja muista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Kuvia Meripäiviltä Kotkan kaupungin kuvapankissa: Kotka.kuvat.fi

Kuvien käyttöoikeudet: Kotka.kuvat.fi

Meripäivien verkkosivut: Meripaivat.com